Sauber Motorsport presentatie van de C41

Sauber Motorsport presentatie van de C41

07/02/2021 0 By Nick

Op 22 februari zal in Warschau Alfa Romeo Racing Orlen de C41 presenteren

Sauber Motorsport en Singha zetten samen de geschiedenis voort.

Sauber Motorsport en Singha Corporation zullen samen een nieuw hoofdstuk aan hun geschiedenis toevoegen, nu de twee merken een verlenging van hun samenwerking aankondigen voor het seizoen 2021 – het derde jaar van deze relatie.

Singha Corporation is een dochteronderneming van Boon Rawd Brewery, de eerste brouwerij die in Thailand werd opgericht: het bedrijf produceert Singha, het originele Thaise bier, sinds het begin in 1933; het heldere, sprankelende brouwsel en het kenmerkende mystieke gouden leeuw-logo worden synoniem met Thailand zelf. Naast het vlaggenschip product produceert Singha Corporation ook andere grote biermerken en een assortiment frisdranken en mineraalwater, voor elk wat wils.

Singha Corporation heeft een lange geschiedenis in de autosport, zowel in Thailand als internationaal.
Het merk maakt sinds 2019 deel uit van de Sauber Motorsport-familieal sponsor , waarbij het gebruik maakt van de samenwerking met het team en zijn coureurs, Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi, om hun ​​ambitieuze programma in de spotlights te zetten.
De Singha Corporation-logo’s zullen gedurende het seizoen 2021 dus opnieuw prominent aanwezig zijn op de C41 van het team , op de helmen en op de coureurspakken.

Like (0)