Voorbeschouwing Grand-Prix Qatar

Voorbeschouwing Grand-Prix Qatar

15/11/2021 0 By benettonb187

Tja, we moeten nog steeds een beetje bijkomen van afgelopen race. Wat een performance heeft die Mercedes van Lewis zeg… Geen kruid tegen opgewassen. En dan nu alweer de volgende GP. Wat zal die ons brengen? Zal Mercedes wederom zo oppermachtig zijn? We vrezen het allemaal. Indien het zo blijft dit jaar, zal het een lastige situatie worden voor Max om zijn voorsprong te behouden. 14 punten nog… Gelukkig pakte Max 2 punten tijdens de sprint race, en pakte checo de snelste ronde af van Hamilton.

Maar even terugkerend waar het om gaat nu. Wat gaat de volgende GrandPrix ons brengen. Het altijd zonnige Qatar gaat de F1 voor het eerst in de historie verwelkomen. Wat voor circuit is dit eigenlijk? Op het oog is het een redelijk snel baantje. Het ziet er niet al te uitdagend uit, maar het is altijd mooi om te zien hoe de teams het gaan doen op onbekend terein. Nou ja, onbekend? Van het huidige veld heeft slechts 1 coureur ervaring op dit circuit, en dat is Perez. Hopelijk komt deze ervaring nog van pas om Hamilton eventueel achter zich te houden, maar ja dat is waarschijnlijk ijdele hoop, aangezien deze ervaring ook alweer van 10 jaar geleden is.

Toch zijn er nog genoeg vragen voor dit weekend. Hoe gaat Red Bull de tegen aanval inzetten? Pakken zij ook een motor wissel? Gooien zij de PU vol open? We gaan het beleven. Laten we allen hopen op een goede race van Max, en dat hij voor Lewis kan eindigen. We mogen het niet opgeven, doet Red Bull ook niet.

Like (0)